Wesdijk Homestyle

Kunststof Kozijnen Zeeland

Wesdijk Homestyle kunststof kozijnen in Zeeland is een servicegericht familiebedrijf gespecialiseerd in levering en montage van kunststof kozijnen , aluminium kozijnen, tuindeuren , voordeuren, openslaande deuren, schuifpuien, terrasoverkappingen, veranda’s, tuinkamers, geïsoleerde serres, rolluiken en windvaste zonwering.Als specialist in de geveltechniek onderscheiden wij ons door innovatieve en duurzame producten, 750 m² showroom, een optimaal serviceniveau en een transparant prijsbeleid.

Wesdijk Homestyle is o.a. gespecialiseerd in :


K-Vision Greenline Cube kunststof kozijnen zijn net als het houten kozijn uitgevoerd met een horizontale hoekverbinding en zijn vierkant van vormgeving. K-Vision Cube kunststof ramen en deuren bieden u de voordelen van een kunststof kozijn met het strakke uiterlijk van een traditioneel houten kozijn.


Klik op de foto's voor meer informatie over onze kunststof kozijnen:Kunststof Kozijnen - Kunststof voordeur met sierrooster:Kunststof Kozijnen - Kunststof kozijn met hardsteen lekdorpel:

Kunststof kozijnen incl. montage en kunststof vensterbank:


Wij onderscheiden ons door:

-Montage door vakkundig opgeleide monteurs.
-Garantie en service op hoog niveau, ook na de garantieperiode.
-Romazo en VCA gecertificeerd .
-Gratis advies aan huis door een vakkundig specialist.
-750 m2 sfeervolle en uitgebreide showroom in Zeeland.


Kunststof kozijnen shoroom Zeeland:

Wesdijk Homestyle Kunststof Kozijnen Zeeland

Burgmeester Boumanstraat 1
4306 CP  Nieuwerkerk (Zeeland)
Tel. 0111-417270
E-Mail : 
info@wesdijkhomestyle.nl
Website : www.wesdijkhomestyle.nl
 
Onze uitgebreide en moderne showroom in Nieuwerkerk (Zeeland) is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 uur t/m 17.00 uur.